En fem 40, espectacle de l'Escola de Danses

Amb el temps la presència de l’Escola de Danses a l’escenari d’Arrelats havia anat deixant pas a altres grups punters en el món del folk com Luarna Lubre, Kepa Junquera, Mayalde, Eliseu Parra, Carles Denia, Pep Botifarra, per citar-ne alguns. Certament  predominava la música folk forània, deixant un poc de costat els nostres balls i danses tradicionals. No obstant, al 2018, aprofitant el quaranta aniversari de la fundació de l’Escola es va mostrar més que mai les nostres arrels i el nostre compromís amb el folklore i les tradicions més populars en una actuació on l’Escola va ser la protagonista indiscutible.

Al claustre de l’antic convent de Sant Doménec,  a la VIII Mostra Arrelats Folk 2018, l’Escola de Danses de Xàtiva va posar en escena peces autòctones, que formaven part del primer repertori del grup, de manera que va fer una ullada general a algunes de les músiques i balls més arrelats a la nostra ciutat.

Van tindre lloc a l'espectacle els alumnes del C.E.I.P Jacint Castanyeda amb la danseta dels Bastonets del Corpus de Xàtiva.

També es va comptar amb la pinzellada folk a mans de Marta Margaix.

 

Contacte:

A. C. Escola de Danses de Xàtiva
Centre Cultural Xàtiva (CCX),

Av. Corts Valencianes, S/N

46800- Xàtiva

escoladansesxativa@hotmail.com

Telèfon  +34 650 44 27 44 +34 650 44 27 44

Vols fer-te soci?

Si vols unir-te a la nostra associació, utilitza el nostre formulari per posar-te en contacte amb nosaltres. T'esperem!

Ara també pots conéixer millor la nostra associació a través de les pàgines de Facebook:

- Escola Danses Xàtiva

- L'Escola en dansa

- Corpus Xàtiva