Libro de visitas

Todavía no hay comentarios.
Introduce el código.
* Campos obligatorios
Por favor, tenga en cuenta que el contenido de este formulario no está encriptado

micro-patrocinadors

“UN BALLET PER 20 EURETS”

L’Escola de Danses surt al carrer per buscar patrocinadors per a la Mostra Arrelats en la seua IV edició.

Com ja és ben sabut les jornades de la Mostra estan organitzades i preparades per L’Escola de Danses de Xàtiva en un intent d’apropar el folklore en totes les seues vessants, no sols les referides a música i balls, sinó  totes aquelles  que estiguen relacionades amb la cultura més enraigada al propi territori i d’altres que queden a prop o que ens són més llunyanes. Així, “Arrelats” pretén donar a conèixer les arrels pròpies, les que ens expliquen com érem, ens defineixen en el present i ens confirmen cap on volem anar. A més, també pretenen ampliar l’horitzó i apropar altres cultures, més o menys conegudes, que de vegades presenten paral·lelismes i d’altres punts oposats però que sempre resulten enriquidores.

Hui, divendres 29 d’agost, s’ha portat endavant la iniciativa d’eixir pels carrers de Xàtiva, per la zona del Mercat i carrers del barri antic, per recaptar comerciants disposats a recolzar la Cultura, en aquest cas en forma de Mostra de Folklore “Arrelats”. La idea era “un ballet per 20 eurets”. Membres de L’Escola de Danses correctament vestits  amb indumentària tradicional han ballat davant o dins dels comerços col·laboradors. Al acabar enganxaven una adhesiu amb l’anagrama de la Mostra en un lloc visible de la tenda amb el lema: “Ací col·laborem amb Arrelats 2014 Folk”. També s’han fet fotos amb els propietaris que es publicaran en Faceebok i en la pàgina web de l’Escola. A més, tots ells apareixeran en un cartell que encapçalarà tots els actes i en un àudio que  sonarà abans de cada una de les actuacions (que ja avancem que seran moltes).

La resposta dels comerciants del barri antic ha sigut molt favorable, ja que, de moment, contem amb 25 micro-patrocinadors. Per altra banda, ha estat molt satisfactòria la resposta de la gent que s’ha trobat “la moguda” pel carrer, que immediata i generosament s’ha brindat a participar i col·laborar amb els seus donatius. Podem dir que els ciutadans de Xàtiva estan per la Cultura i apadrinen “Arrelats Folk”.

Per tal de donar oportunitat a tots per participar com patrocinadors la segona eixida serà la propera setmana, probablement el divendres. L’Escola de Danses repetirà l’experiència i es passejarà per altres barris per ballar i fer festa.

Gràcies als col.laboradors d'ARRELATS FOLK 2014, la mostra de folk que l’Escola Danses de Xàtiva durà a terme els dies 26 i 27 de Setembre.

Han sigut uns matins i vesprades molt intensos però han pagat la pena, i continuem.

Noticies

L'Escola de Danses en la Fira 2012

16 d'Agost, dijous a les 23:30 en el Reial de La Fira

25 D’ABRIL A XÀTIVA

EL BALL DE TORRENT

Sense desordres ni aldarulls,

24 i 25 de febrer a les 20:30h.

Gran Teatre de Xàtiva