Corpus 2020 amb la Covid-19

L'Associació del Corpus de Xàtiva, una volta sentits bona part dels col·lectius implicats en la processó del Corpus, manifesta la intenció de no organitzar, ni, per tant, dur a termini els actes propis de la festivitat del Corpus 2020.

En efecte, un esdeveniment com aquest necessita una gran organització prèvia, així com la mobilització d'un nombre considerable de persones i d'infraestructura, impossibles en la situació actual.

Tots lamentem aquesta decisió, però som conscients de la imminència de la data. Encara que s'haguera alçat la situació d'alarma per a aqueixos dies, tanmateix no hi hauria hagut temps suficient per a organitzar-la en les condicions que es mereix.

Seguint aquesta direcció, l'associació ha acordat per tal de mantenir viva la festa, encara que d'una manera alternativa i més acord a la situació d'alarma provocada per la COVID-19, la realització d'una sèrie d'activitats digitals a través de la pàgina de Facebook de l'associació CORPUS de XÀTIVA al llarg de la setmana del 14 de juny.

Desitgem que tot torne ben aviat a la normalitat anterior i es puga celebrar novament l’any vinent i els següents el Corpus, tant a Xàtiva com a tot arreu.

    

Ana Maria Perelló

Presidenta de l’Associació de Corpus de Xàtiva

 

Contacte:

A. C. Escola de Danses de Xàtiva
Centre Cultural Xàtiva (CCX),

Av. Corts Valencianes, S/N

46800- Xàtiva

escoladansesxativa@hotmail.com

Telèfon  +34 650 44 27 44 +34 650 44 27 44

Vols fer-te soci?

Si vols unir-te a la nostra associació, utilitza el nostre formulari per posar-te en contacte amb nosaltres. T'esperem!

Ara també pots conéixer millor la nostra associació a través de les pàgines de Facebook:

- Escola Danses Xàtiva

- L'Escola en dansa

- Corpus Xàtiva