Aviso legalEn compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, de l'11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) s'exposen a continuació les dades identificatives de l'empresa.

Denominació social:
Escola de Danses de Xàtiva

Nombre d'identificació fiscal:
G46823845

Domicili social:
Apartat de correus 333
46800 Xàtiva

Correu electrònic:
escoladansesxativa@hotmail.com

Telèfon:
+34 650442744


Dades d'inscripció en el registre mercantil:
Escola de Danses de Xàtiva, associació cultural constituïda en Xàtiva, l'any 1978.

Inscrita en el Registre d'Associacions de la Comunitat Valenciana y al Registre d'associacions de la ciutat de Xàtiva.

Est assetjo web ha estat creat per l'empresa Escola de Danses de Xàtiva amb caràcter informatiu i per a ús personal dels usuaris.A través d'aquest Avís legal, es pretén regular l'accés i ús d'est assetjo web, així com la relació entre el lloc web i els seus usuaris. Accedint a est assetjo web s'accepten els següents termes i condicions: L'accés a est assetjo web és responsabilitat exclusiva dels usuaris.

El simple accés a est assetjo web no suposa entaular cap tipus de relació comercial entre Escola de Danses de Xàtiva i l'usuari.

L'accés i la navegació en est assetjo web suposa acceptar i conèixer els advertiments legals, condicions i termes d'ús contingudes en ella.

El titular de l'assetjo web pot oferir serveis o productes que podran trobar-se sotmesos a unes condicions particulars pròpies que, segons els casos, substitueixin, completin i/o modifiquin les presents condicions, i sobre les quals s'informarà a l'usuari en cada cas concret.

Noticies

L'Escola de Danses en la Fira 2012

16 d'Agost, dijous a les 23:30 en el Reial de La Fira

25 D’ABRIL A XÀTIVA

EL BALL DE TORRENT

Sense desordres ni aldarulls,

24 i 25 de febrer a les 20:30h.

Gran Teatre de Xàtiva