En fem quaranta! (2018)

Dins de la Mostra Arrelats 2019 i, com a punt i final d'una sèrie d'actes de commemoració del 40 anys d'existència de l'Escola, es va estrenar l'espectacle En fem 40!

 

Sant Doménec, memòria d’una esplendorosa Xàtiva medieval, construït a instàncies del rei Jaume II, us dóna la benvinguda.

Potser us semblen solament unes runes, però no us equivoqueu, no estan mudes. L’indefugible pas del temps les ha deteriorades, en canvi no ha aconseguit portar-les a l’oblit. La mà de l’home, erigit com guardià de la memòria, lluita per mantindre Sant Domènec viu i retornar-li el seu paper de difusor de cultura.

L’Escola també va trobar les nostres tradicions en runes i, fidel a les seues arrels, fa 40 anys començà la seua rehabilitació.

A la dreta, els arcs del claustre, darrere, l’esvelta sala capitular, tots dos ja restaurats, lluïxen orgullosos amb el seu original esplendor, com les peces recuperades i dignificades per l’Escola amb el treball acurat de tants anys.

A l’esquerra, en canvi, una runa apuntalada crida per recuperar la seua antiga bellesa. L’Escola de Danses de la mateixa manera té per davant molta feina per recuperar, conservar i difondre el nostre patrimoni cultural.

 

 

Contacte:

A. C. Escola de Danses de Xàtiva
Centre Cultural Xàtiva (CCX),

Av. Corts Valencianes, S/N

46800- Xàtiva

escoladansesxativa@hotmail.com

Telèfon  +34 650 44 27 44 +34 650 44 27 44

Vols fer-te soci?

Si vols unir-te a la nostra associació, utilitza el nostre formulari per posar-te en contacte amb nosaltres. T'esperem!

Ara també pots conéixer millor la nostra associació a través de les pàgines de Facebook:

- Escola Danses Xàtiva

- L'Escola en dansa

- Corpus Xàtiva