Intercanvi sense intercanvi

    L'Escola de Danses de Xàtiva a l’antic convent de Sant Domènec ha tancat la tercera i última actuació d’agost. 

    La Federació de Folklore de la C. Valenciana organitza cada any una Campanya d’intercanvis musicals. En aquesta dessetena edició i per raons òbvies, l’intercanvi previst amb el grup de danses d’Alaquàs no s’ha pogut realitzar, de manera que d’intercanvi solament ha quedat el nom. L’Escola de Danses de Xàtiva ha actuat en solitari i per a un públic, com veieu molt reduït i selecte, exactament cinquanta persones, pràcticament familiars i amics de l’Escola de danses als que agraïm que ens recolzen en aquesta tasca tan compromesa de vetllar per les tradicions de tots. 

    L'Escola ha preparat un repertori molt nostre, que ens identifica com a Costera arreu del País Valencià. Començant amb la Jota de Xàtiva i, a continuació, la versà. Després, en aquest ordre han arribat el Bolero Vell, la Polca de Rafel, l’U de Xàtiva, el Dotze i u, el Fandango de la Serra de Moixent del darrer disc, el Bolero Enfandangat i la Malaguenya de Barxeta. Per acabar esta primera part, s'ha tocat i ballat el Bolero afortunat.

Per a la segona i darrera part, s'ha deixat l'estrena del ball de la Granaïna de Torrella i, com mana la tradició, el Fandango de Tres.

Contacte:

A. C. Escola de Danses de Xàtiva
Centre Cultural Xàtiva (CCX),

Av. Corts Valencianes, S/N

46800- Xàtiva

escoladansesxativa@hotmail.com

Telèfon  +34 650 44 27 44 +34 650 44 27 44

Vols fer-te soci?

Si vols unir-te a la nostra associació, utilitza el nostre formulari per posar-te en contacte amb nosaltres. T'esperem!

Ara també pots conéixer millor la nostra associació a través de les pàgines de Facebook:

- Escola Danses Xàtiva

- L'Escola en dansa

- Corpus Xàtiva