ILLA DE XÀTIVA, documental sobre la crema de Xàtiva.

El 19 de juny a les 19 h en la Casa de la Cultura de Xàtiva amb motiu del 303 aniversari de la crema de Xàtiva, L’Associació Cultural El Penjoll, art de paraula, va convidar a recuperar Xàtiva per un dia, sense tirs, i amb un sol canó: El canó de projecció de la Casa de la Cultura de la ciutat, gràcies al qual van estrenar Illa de Xàtiva, un documental sobre les Comarques Centrals del País Valencià, amb entrevistes a Agustí­ Ventura, Sebastià  Garrido, Xavi Aliaga, Toni Cucarella, Toni Martínez, Elies Barberà  i la participació de Pep Botifarra, Toni Espí­, L’Escola de Danses de Xàtiva, Miquelets del Regne de València i l’Associació Napoleònica Valenciana (Partida de Josep Marco, el Penjadet).
El documental, de Terradelfoc Produccions, va estar realitzat per Rafel Carril, amb participacions desinteressades, i oferix una panoràmica audiovisual de les Comarques Centrals des del punt de vista xativí­. A l’acte de presentació van acudir també els Miquelets del Regne de València i hi va haver una taula redona amb alguns dels protagonistes del ví­deo. Tot va acabar amb un vi d’honor.

El documental

El 10 de maig abillats amb roba de feina vam pujar a Sant Josep per a participar en la gravació del documental. Va ser un matí molt interessant. 

Contacte:

A. C. Escola de Danses de Xàtiva
Centre Cultural Xàtiva (CCX),

Av. Corts Valencianes, S/N

46800- Xàtiva

escoladansesxativa@hotmail.com

Telèfon  +34 650 44 27 44 +34 650 44 27 44

Vols fer-te soci?

Si vols unir-te a la nostra associació, utilitza el nostre formulari per posar-te en contacte amb nosaltres. T'esperem!

Ara també pots conéixer millor la nostra associació a través de les pàgines de Facebook:

- Escola Danses Xàtiva

- L'Escola en dansa

- Corpus Xàtiva