Presentació del Cd                                        TROBADA DE FOLKLORE 2017                           MÚSICA, CANÇONS I BALLS VALENCIANS.         LA COSTERA

Dins de les activitats programades per commemorar els 40 anys d'Escola es troba la presentació del tercer disc publicat per l'Escola. Aquesta presentació es va dur a terme a la plaça Sant Pere el 16 de juny. 

L´Escola de Danses desitja que aquells que estimen les nostres tradicions gaudisquen d´aquest treball, perquè significaria que, com nosaltres, assumeixen el compromís col.lectiu de recuperar, divulgar i respectar la nostra memòria històrica, tasca en veritat de tots.

Sobre el Cd

Al 2017, al poble de Vallés es va dur a terme la TROBADA DE FOLKLORE VALENCIÀ, organitzada per la secció de Cultura de la Diputació de València i per l’ Ajuntament de Vallés. Entre les activitats programades va sorgir la possibilitat de gravar un cd que reflectira la música tradicional de la comarca de La Costera. Com que en eixe moment l’Escola de Danses de Xàtiva estava engrescada en la tasca de gravar el seu tercer disc amb melodies, fins el moment inèdites, el nostre repertori musical va ser elegit íntegrament per confeccionar aquest disc.

Dies de gravacions

Contacte:

A. C. Escola de Danses de Xàtiva
Centre Cultural Xàtiva (CCX),

Av. Corts Valencianes, S/N

46800- Xàtiva

escoladansesxativa@hotmail.com

Telèfon  +34 650 44 27 44 +34 650 44 27 44

Vols fer-te soci?

Si vols unir-te a la nostra associació, utilitza el nostre formulari per posar-te en contacte amb nosaltres. T'esperem!

Ara també pots conéixer millor la nostra associació a través de les pàgines de Facebook:

- Escola Danses Xàtiva

- L'Escola en dansa

- Corpus Xàtiva